Alles wat je wilt weten over Sportplein Apeldoorn.

Heb je een vraag? We zijn er om te helpen.

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over Sportplein Apeldoorn. Selecteer eerst of je een sporter of sportaanbieder bent.

Zijn er voor mij als aanbieder kosten verbonden aan Sportplein Apeldoorn?

Het reserveren van sport- en beweegactiviteiten kun je eenvoudig doen via zowel de website als de app. Filter eerst tussen al het aanbod via deze pagina (of in de app) en meld je aan. In onderstaande video leggen we het stap voor stap uit.

 

 

Hoe voeg ik mijn aanbod toe?

Als aanbieder kan je makkelijk je aanbod toevoegen via het dashboard. We hebben een stapsgewijs uitleg in onze YouTube-video geplaatst. Als je na het bekijken van de video nog vragen hebt, kun je ons gerust een bericht sturen op team@sportpleinapeldoorn.nl.

Hoe reserveer ik een activiteit?

Klik op de ‘aanmelden’-knop op de website of in de app van een sport- en beweegaanbod om een activiteit te reserveren.

Is het gebruik van de Sportplein Apeldoorn app gratis?

Ja, het gebruik van de Sportplein Apeldoorn app is gratis. Voor de meeste sportactiviteiten is het ook mogelijk om gratis te reserveren, maar er zijn enkele activiteiten waarvoor wel betaald moet worden.

Hoe worden betaalde reserveringen afgehandeld?

Het platform van Sportplein Apeldoorn verwerkt betaalde reserveringen automatisch en schrijft deze binnen maximaal 7 dagen na afloop van de maand bij op de rekening van de sportaanbieder. Na de betalingsafhandeling ontvangt de sportaanbieder een bevestiging per e-mail. Binnen 3 dagen na afloop van de maand ontvangt de sportaanbieder een overzicht van alle gemaakte boekingen. Door dit geautomatiseerde systeem hebben sportaanbieders een gestructureerde manier om betalingen te verwerken en op de hoogte te blijven van de betalingsstatus, wat hen helpt bij het beheren van hun financiën.

Kan ik ook andere medewerkers toegang geven tot het dashboard?

Ja, je kunt onbeperkt aantal medewerkers toegang geven tot het dashboard. Ga naar “Organisatie beheren”, klik op de “Teams” tab en nodig gebruikers uit door op de knop “Gebruiker uitnodigen” te klikken. Geef hen toestemming om specifieke taken uit te voeren binnen het dashboard.

Kan ik contact opnemen met de deelnemers van mijn activiteit?

Ja, je kunt contact opnemen met de deelnemers van jouw activiteit. Het is echter alleen mogelijk om contact te leggen via het platform van Sportplein Apeldoorn en niet rechtstreeks via externe kanalen zoals e-mail of telefoon. Dit is om de privacy van de gebruikers te waarborgen en om een veilige omgeving te creëren voor alle deelnemers.

Kan ik ook een activiteit via de website reserveren?

Ja, je kunt een activiteit via de website boeken. Ga naar de “Activiteiten” pagina en selecteer de activiteit dat je wilt reserveren.

Kan ik meerdere kinderen tegelijkertijd aanmelden?

Kies een blokje met het juiste aantal kinderen. Je kunt maximaal 4 kinderen met één account aanmelden. Wil je meer kinderen opgeven? Dan moet iemand anders hen opgeven.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kan jouw wachtwoord opnieuw instellen door naar de optie “wachtwoord vergeten” te gaan en de stappen te volgen die daar worden aangegeven.

Waarom moet ik een account aanmaken?

Het aanmaken van een account is vereist om activiteiten op jouw naam te reserveren. Als er updates zijn, kan de sportaanbieder je gemakkelijk bereiken. Ook kun je met dit account straks jouw voortgang meten, connecten met andere Apeldoorners en meedoen aan uitdagende challenges. Bovendien is het aanmaken van een account helemaal gratis.

Meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan? Bekijk hier ons privacybeleid.

Kan ik meerdere activiteiten tegelijkertijd reserveren?

Ja, het is mogelijk om meerdere activiteiten tegelijkertijd te reserveren.

Hoe download ik de app?

Ga naar Sportplein Apeldoorn in de App Store of Play Store afhankelijk of je een iPhone of Android toestel hebt.

Hoe kan ik mijn organisatie aanmelden als sport- en beweegaanbieder?

Leuk dat je jouw sport- en/of beweegaanbod wilt toevoegen aan Sportplein Apeldoorn! Je kunt jouw organisatie aanmelden via dit aanmeldformulier. Na het aanmelden zullen we je zo snel mogelijk toegang geven tot het Sportplein Apeldoorn dashboard waarmee je jouw gegevens kunt beheren en jouw aanbod kunt toevoegen.